Statusi, nesër raporti i KE-së

Nesër pritet të publikohet progres-raporti i Komisionit Europian që do të vlerësojë ecurinë e reformave dhe punës së bërë në Shqipëri, në kuadër të integrimit në Bashkimin Evropian.

Por një dite Pas publikimit të progres-raportit, më 4 qershor pritet një vizitë e Komisionerit për Zgjerim të BE-së Stefan Fyle në Tiranë, i cili do të kryejë takime të nivelit të lartë me qeverinë dhe politikën shqiptare.

Ndërkaq vendimi përfundimtar për statusin e vendit kandidat për Shqipërinë do të merret më 23 qershor nga samiti i Parlamentit Europian.

Share Button