Shkolla e Kur’anit e Malajzisë u përurua në Gazë, Palestinë

“Shkolla e Kur’anit e Malajzisë” u përurua në Rripin e Gazës me një ceremoni të mbajtur në fillim të javës.

Shkolla është themeluar nga Instituti Palestinez-Malajzian i Amanit në bashkëpunim me Dar-ul-Kur’anin e Gazës dhe Qendrën Sunna.

Një numër i zyrtarëve palestinezë dhe aktivistë kur’anorë dhe qytetarë morën pjesë në ceremoninë e hapjes, njoftoi faqja e alresalah.ps.

Share Button