Shkodër, gjendet i mbytur në kanal 14-vjeçari

Trupi i pajetë i një 14-vjeçari është gjetur i mbytur në një kanal në fshatin Hot i Ri, në Shkodër.

Nga të dhënat e fundit rezulton që minoreni, i identifikuar si V. Çarku ishte shpallur i humbur prej 4 ditësh nga familjarët e tij.

Sipas familjarëve ai kishte shkuar me shokët për t’u larë dhe nuk ishte kthyer më.

Share Button