Seancë maratonë në Kuvend, vijon edhe sot

Rreth orës 02:10 të së premtes ka përfunduar edhe seanca maratonë e Parlamentit shqiptar.

Drejtuesja e seancës, Valentina Leskaj ka njoftuar se të gjitha projektligjet e rendit të ditës do të votohen pas disa orësh.

Kuvendi do të zhvillojë punime edhe sot në një seancë të veçantë për buxhetin e vitit 2016.

Ashtu sikurse dje edhe sot priten debate të ashpra dhe një seancë maratonë.

 

Share Button