Samsung ‘harron’ Note 7, rikthehet me S8

Ashtu siç kishte premtuar, Samsung mbërriti plot risi me modelin e fundit të serive Galaxy, S8.

Telefoni inteligjent dallon nga paraardhësit e tij që në pamje. Ndryshimi kryesor dhe më i madh sa i takon pamjes është butoni fizik “Home”. Tek S8 ky buton është hequr fare dhe është zëvendësuar me ikonën “Home” në ekran.

Ekrani i S8 dhe S8+ janë më të mëdhenj se S7 dhe S7 Edge, megjithëse vetë pajisja është më e vogël në krahasim me dy modelet paraardhëse.

Sa i takon sistemit, ai është versioni i fundit i Android, ndërsa risia e madhe është Bixby, asistenti virtual që vjen shumë herë më i përmirësuar. Bixby nuk kupton dhe komunikon vetëm përmes zërit, por edhe përmes ekranit.

Share Button