Rezultate të mrekullueshme nga vendosja e sodës tek sytë

Me siguri deri tani nuk keni dëgjuar vetitë e shumta shëruese të sodës së bikarbonatit, e cila që nga koha e lashtë përdoret për shërim, por edhe për zbukurim.

Është e njohur që soda është përbërës i pashmangshëm për shumë kulaçe, biskota, simite dhe ushqime të tjera, mirëpo mbase nuk e keni ditur që është fantastike për zbutjen e gropave të syve.

Në qoftë se dëshironi të provoni thjesht dhe shpejt recetën natyrore kundër gropave mësyve, ndiqni këto udhëzime:
Në një gotë hidhni pak ujë të ngrohtë apo çaj kamomili dhe shtoni një lugë sodë bikarbonati.

Përzieni, pastaj me kujdes njomeni tuferin dhe lageni pjesën nën sy, pastaj lëreni të qëndrojë 10 deri 15 minuta dhe do të arrini rezultate të pabesueshme

Share Button