Rënia e flokëve mund të kurohet!

Sipas hairdailytips.com.

Kohët e fundit, bota shkencore është shokuar nga një lajm i papritur që ka ardhur si vijueshmëri e kërkimeve shkencore. Rënia e flokëve mund të kurohet!

Doktoresha A. Chan është një kineze e lindur në Amerikë, e cila është diplomuar në Dermatologji në Universitetin e Stanford të Mjekësisë. Pas një diplomimi të suksesshëm, Dr. Chan shpenzoi më shumë se 20 vjet duke punuar si një Koordinatore Kërkimesh Dermatologjike për teste të ndryshme klinike, të cilat kishin për qëllim të gjenin ilaçin për një numër kushtesh dhe trajtimesh lëkure të rënda, të cilat mendoheshin si të pakurueshme. Një nga këto ishte rënia përfundimtare, totale e flokëve – mungesa e pjesshme ose totale e rritjes së flokëve.

Pas shumë dekadash testimesh, efektet e përbërësve të ndryshëm që stimulonin rritjen e flokut, Dr. Chan më në fund zbuloi përbërësin e munguar të vetëm të një ilaci të mbajtur sekret për pothuaj dy dekada, nga doktoresha dhe skuadra e saj, për arsye se ishte ende i paplotë. Kjo ishte një bimë tepër e rrallë, e cila rritet vetëm në disa vende speciale në të gjithë botën dhe shpërndarja dhe përdorimi i saj kanë qenë rigorozisht të kufizuara deri tani.. “Kur përzihet me elementë të tjerë kurues, kjo bimë lëshon një lloj magjie në skalp – e mbulon atë me flok të rinj të rritur!”, Dr. Chan shpjegoi dje gjatë një konference mjekësore me kolegë, e mbajtur në Chicago, SHBA.
Pas 20 vjetësh kërkimesh dhe testimesh klinike, Dr. Chan erdhi më në fund me një ilaç unik i cili kuron rënien përfundimtare të flokëve. Produkti i saj u është nënshtruar testeve të pafund klinike dhe sipas vlerësimit shkencor tregon 98.7% sukses në kurimin e rënies përfundimtare dhe dobësimit të flokëve . Për më tepër, solucioni  ” jo vetëm i jep jetë flokut ” por përmirëson cilësinë e tij, duke ushqyer skalpin dhe duke rindërtuar gjendrat e flokut plotësisht, në mënyrë të tillë që floku fillon të rritet më i trashë dhe tre herë më shpejt.

Intervistë e zhvilluar me Dr. Chan

Znj. Allen: Përshëndetje, Profesoresha Chan, si jeni?

Dr. Chan: Përshëndetje! Jam shumë e emocionuar! Nuk keni përse më thërrisni “profesoreshë”. (qesh)

Znj. Allen: Oh, në rregull. Dr. Chan, a mund të na tregoni ju lutem dicka më shumë rreth gjëagjëzës që zgjidhi problemin e rënies përfundimtare të flokëve dhe dobësimit të tyre?

Dr. Chan: Po, sigurisht, është një histori interesante. Si një shkencëtare moderne, unë jam praktikuar kryesisht në ShBA dhe Europë. Isha mësuar të mendoja se nëse pajisjet dhe përzierjet moderne nuk funksiononin, asgjë tjetër nuk do të mundte. Por isha gabim… Nuk e kisha menduar kurrë se përgjigjja e studimeve të mia do të ishte në Azi…
Një vit më parë isha për vizitë një një fshat të lashtë të Kinës me mamanë time dhe pjesëtarë të tjerë të familjes. Ai fshat është vendlindja e stër stër gjyshit tim – koincidencë apo jo? (qesh) Ishte një gjë nga njerëzit e atij fshati, që më shokoi mua, përtej cdo limiti – askush, absolutisht askush nuk kishte flokë të bardhë! Asnjeri, dhe aty kishte edhe njerëz që ishin mbi 90 vjec! Të gjithë kishin flokë të errët, të trashë, të shëndoshë dhe asnjë shenjë rënie!
Fillova kërkimet dhe pas pak ditësh, zbulova se kishte një ilaç special që ata përdornin për ta bërë flokun e tyre të rezistueshëm ndaj kohës dhe me të vërtetë shumë të bukur gjithashtu. Ishte dicka si një shurup jeshile e errët, masë e trashë, të cilin ata e aplikonin në rrënjët e flokëve të tyre, duke e fërkuar. Faktikisht dukej i tmerrshëm! (qesh)

Znj. Allen: Cili ishte emri i bimës dhe përse nuk është përdorur në mjekësi deri tani?

Dr. Chan: E shihni që nuk është përdorur në mjekësinë perëndimore. Kinezët kanë trajtuar plagë, inflamacionet e lëkurës dhe rënien përfundimtare të flokëve për shekuj me radhë, duke përdorur ekstrakte nga kjo bimë e thatë. Ata më thanë që emri i bimës ishte He Shou Wu, që do të thotë “ilaç për cdo sëmundje”. Emri latin është Fallopia multiflora. Shëronjësit e lashtë e mbanin atë sekret nga bota e jashtme dhe planifikuan ta linin në atë lloj mënyre, derisa unë fillova të bëja pyetje!
Znj Allen: Dr. Chan, çfarë i bëri ata të të lejojnë ty, që ta eksportoje këtë bimë jashtë Azisë?

Dr. Chan: Ata më besuan mua, sepse sic e shihni unë jam kineze (tregon fytyrën e saj duke qeshur). Ata më besuan mua sepse unë jam një fizikante. Kohët e fundit ata pranuan që unë të përdorja bimën e tyre në solucionet e mia, sepse i bëra të kuptonin se sa shumë njerëz në të gjithë botën do të kurohen nga një gjendje e tmerrshme, sikletosëse siç është rënia e flokëve, gjë të cilën mjekësia perëndimore nuk mundi ta kuronte dhe e mendonte si të pakurueshme. Ata donin të ndihmonin, dhe sigurisht që instituti im i pagoi ata konsiderueshëm për atë bimë, por totalisht ia vlente!

Znj.Allen: Dr. Chan a ka njerëz që kanë përfituar tashmë nga solucioni juaj bimor dhe cili është efekti praktik i saj në rënien përfundimtare të flokëve?

Dr. Chan: Po, rreth 1000 njerëz, burra dhe gra, të cilët kanë dalë vullnetarë të marrin pjesë në testet klinike të produktit dhe e gjitha ka zgjatur për më shumë se gjysmë viti. Të gjithë ata vuanin nga një lloj forme rënie floku, ose kishin flokë të thatë dhe të dëmtuar. Ne e aplikonim solucionin te rrënjët e flokëve të tyre 2 herë në javë – në flokë të lagur. Brenda dy muajve ishim të mahnitur kur vumë re se 98.7% e pjesëmarrësve kishin flokë të rinj në pjesën e sipërme të kokës! Disa prej tyre ishin aq të prekur saqë qanë… Në gratë që kishin flokë të gjatë, por të dëmtuar ose të dobët, floku ishte shndërruar në një flok të gjatë, të butë dhe të shkëlqyer, si flokët e modeleve në reklama, me të vërtetë. Rezulatet ishin të mrekullueshme, 98.7% efektivitet –çka është pothuaj totale në trajtimin e rënies së flokëve dhe të flokëve të dobët… Kjo është një arritje e rrallë shkencore..

Znj.Allen: Një pyetje të fundit Dr. Chan – a është produkti juaj në treg dhe si e ka emrin?

Dr. Chan: Unë dhe skuadra ime morëm një licencë për të, prandaj laboratori ynë është praktikisht i vetmi në botë i cili lejohet ta prodhojë atë. Nuk është e lehtë të gjendet, pasi për shkak të sasisë jo të madhe të bimës He Shou Wu, ne mund të prodhojmë vetëm një sasi të kufizuar shishesh spray. Ju nuk mund ta gjeni këtë produkt në farmaci ose në dyqan, ose në supermarket, ose dyqanet bio. Ju mund ta porosisni online në faqen e tij zyrtare , dhe nëse jeni me fat, juve do t’ju aprovohet blerja dhe ata do ta dorëzojnë produktin direkt në derën tuaj brenda pak ditëve. Produktit i kam vënë emrin FulFix, sepse ajo çka ai bën është zgjidhja e të gjitha problemeve tuaja me flokët. Kjo është e vetmja mënyrë për parandalimin e rënies totale të flokëve, dhe shndërrimin e flokëve të dobët në flokë të shëndetshëm, shkëlqyes dhe të ri. Është një premtim i bërë dhe i mbajtur nga natyra. Është një arritje e bërë kurrë më para në fushën e trajtimin të problemeve me flokët. Në mënyrë efektive.

Share Button