Rabini konvertohet në mysliman bashkë me familjen e tij

Rabini Josif Kohen, ka përqafuar islamin dhe nuk është mjaftuar me kaq, por është shndërruar në një propagandues mysliman.

Ai ka lindur dhe është rritur në Amerikë, por kohët e fundit është vendosur në Izrael, ku ka qenë anëtar i lëvizjes hebraike radikale, Shas. Ai është prezantuar me islamin nëpërmjet komunikimit me internet me një klerik mysliman në Kuvajt.

Përgjatë dy viteve, kleriku mysliman nga Kuvajti i ka shpjeguar atij parimet e përgjithshme të islamit.

Share Button