Qeveria turke ndërpret marrëdhëniet me Holandën në nivel të lartë

Zëvendëskryeministri i Turqisë Numan Kurtulmuş duke komentuar skandalin në Roterdam ka thënë se:

Për një periudhë të caktuar të pezullohen marrëdhëniet në nivel të lartë dhe takimet e planifikuara derisa Holanda në njëfarë mënyre të korrigjojë atë që bëri.

“U vendos që për një periudhë të caktuar të pezullohen marrëdhëniet në nivel të lartë dhe takimet e planifikuara, takime ministrore dhe takime të nivelit më të lartë, dhe të anulohen takimet zyrtare të nivelit të lartë, derisa Holanda në njëfarë mënyre të korrigjojë atë që bëri”, tha Kurtulmuş.

Share Button