Pjeshkat, të shijshme dhe të shëndetshme

Pjeshkat janë ato të cilat mund të i shijoni gjatë gjithë stinës së verës, e përveç shijes së mirë nga to mund të keni edhe shumë përfitime shëndetësore.
Sipas hulumtuesve mjekësor, siç thuhet në HealthyDiet, pjeshkat janë ato të cilat ndihmojnë në trajtimin e sëmundjeve të ndryshme siç vijon.

Sëmundjet reumatike

Astma

Infeksionet

Anemia

Këmbët e fryra

Sëmundjet e dhëmbëve

Fryrjet e lukthit

Sëmundjet e zemrës

Sëmundjet vaskulare

Ndihmon sistemin imunitar të dobët.

Share Button