Pirja e duhanit shkatërron pamjen tuaj

Pirja e duhanit ndikon në pamjen

Pirja e duhanit është e keqe për zemrën tuaj, mushkëritë, trurin, dhe për jetën tuaj seksuale.

Pirja e duhanit shkatërron këto gjëra në pamjen tuaj:

Nxirja poshtë syve

Dhëmbë të verdhë

Plakje e parakohshme dhe rrudha

Gishtërinj të verdhë

Flokë i hollë

Çrregullim në lëkurë

Të çara në lëkurë

Humbja e smaltit të dhëmbit

Shkëlqimi i fytyrës humbet

Lytha

Kancer në lëkurë

Barku i butë

 

Share Button