Pini ujë në kohën e duhur!

2 gota ujë pas zgjimit, ndihmojnë aktivizimin e organeve të brendshme.

1 gotë ujë 30 minuta para ushqimit, ndihmon tretjen.

1 gotë ujë para shkuarjes për t’u larë, ndihmon në uljen e shtypjes së gjakut.

1 gotë ujë para rënies në gjumë, parandalon sulmin në tru dhe zemër.

Share Button