Përplasen 3 makina në Rinas

Në rrugën e Rinasit ka ndodhur një aksident ku ka shkaktuar përplasjen e tre automjeteve me njëra-tjetrën.

Makinat e përfshira në aksident kanë pësuar dëme të shumta materiale, por akoma nuk ka ndonjë raportim të saktë nëse ka apo jo të lënduar.

Policia po punon për zbardhjen e kësaj ngjarje dhe shkaqet që shkaktuan këtë aksident.

Share Button