Përfundon në spital për një arsye qesharake, ja pse duhet të tregoni kujdes!

Kjo foto provon një herë e mirë se sa e rëndësishme është t’i lexojmë etiketat e produkteve që përdorim.

Në të tregohet një grua, identiteti i të cilës nuk dihet, që përfundoi në spital pasi ngatërroi shkumën e saj të flokëve me një kuti shkume që përdoret zakonisht në industrinë e ndërtimit për të ngjitur materiale të caktuara.

Fotoja mendohet të jetë kapur në një spital në një nga vendet e Europës Lindore dhe u shpërnda me shpejtësi të mediat sociale duke marrë komente pa fund.

 

Share Button