PD: Tahiri, i lidhur me krimin

Statistikat e ngjarjeve të rënda të ndodhura në ditët e para të këtij viti, Partia Demokratike i lexon si prova të qarta që tregojnë se krimi dhe mafia ka kapur shtetin.

Opozita akuzoi përmes Ervin Salianjit sërish ministrin e Brendshëm, Saimir Tahiri për lidhje me botën e krimit.

Demokratët i bëjnë thirrje Policisë së Shtetit që të zbatojnë ligjin dhe të mos lënë që vendi të shkojë drejt asaj që e quajnë “greminë ku po e çon Tahiri dhe Rama”.

“Zbatoni ligjin sepse dita e ndarjes së krimit nga shteti nuk është e largët”, tha Salianji.

 

 

 

 

Share Button