Njihuni me princeshën arabe, një prej grave më të fuqishme dhe më të bukura në botë

Princesha është e njohur si humanitare, momentalisht është në krye
të fondacionit Alwaleed bi Talal e cila merret me përkrahjen e
programeve dhe projekteve për zvogëlimin e varfërisë, katastrofave,
dialogut ndërfetar dhe fuqizimin e gruas.

Amera Al Tavel 33 vjeç është princesha e Arabisë Saudite e cila i
inspiron vajzat e reja në vendin e vet, por edhe në pjesën tjetër të
botës.

Ajo është ambicioze, humane dhe e guximshme, dhe shumica e
quajnë edhe princeshë e epokës moderne.
Një prej grave më të fuqishme në Arabinë Saudite dhe sipas shumë
njerëzve edhe princesha më e bukur në botë. Bukuria e saj e ka
magjepsur botën dhe shpesh e krahasojnë me heroinën e Disney’it,
princeshën Jasmine.

princesha-3

 

Share Button