Një buqetë me trëndafila që kushton 3500 euro

Një i ri pagoi 3500 euro për të formuar një buqetë më trëndafila, të cilat do ia dhuronte të dashurës së tij.

Ngjarja ka ndodhur në Tashkent të juglindjes së Uzbekistanit.

Ai bleu 1000 trëndafila dhe për ta transportuar buqetën i është dashur që të marrë një karrotrec.

Së bashku me punëtorët, djali e ka vendosur buqetën në oborrin e godinës ku jeton e dashura e tij sepse ishte e pamundur që ta fuste në apartament.

Share Button