Një arsye e fortë pse nuk duhet të vishni këpucë me taka

Studiuesit e Universitetit të Aberdeen në Skoci thonë se gratë duhet të shmangin sa më shumë përdorimin e takave të larta në punë.

Thirrja për të ndaluar kompanitë që të kërkojnë përdorimin e takave të larta nga gratë në punë, ishte refuzuar nga qeveria skoceze në muajin prill.

Kjo çështje ishte debatuar gjatë pasi që një grua ishte dërguar në shtëpi, pasi kishte veshur këpucë të sheshta.

Universiteti i Aberdeen ka bërë një studim më të thellë lidhur me këtë çështje.

Rezultatet kanë treguar që ekziston një lidhje mes përdorimit të takave të larta, enjtjes, lëndimeve dhe dhimbjeve./tesheshi.com/

Share Button