Nis konkursi “Zëri më i bukur i xhuzit Amme”

Shoqata Kulturore “Gruaja” çel edicionin e parë të konkursit kombëtar të Kuranit për femra.

Kriteret e konkurrimit janë 2 ku pjesëmarrëset duhet të jenë shtetase shqiptare dhe rreth moshës 15- 35 vjeç.

Disiplinat e konkursit: Hifz, tefsir dhe texhëid

Nga data 1-30 maj do të bëhen përzgjedhjet e më të mirave, për të kaluar më pas në Tiranë për finalen e madhe, ku do të ketë një përfaqësuese për çdo qytet.

Aktiviteti përmbyllës dhe vlerësues do të zhvillohet më datë 14 qershor 2014 në Tiranë, ku do të shpërndahen dhe tre çmime “Zëri më i bukur i xhuzit Amme”

Mund të rregjistroheni në adresën në vijim: konkursi.kuranit@gmail.com ose mund të aplikoni online në faqen: www.gruaja.org si dhe në rrjetin tonë social në facebook në datat 1- 30 maj.

Gara sapo ka filluar me fjalën e Allahut të Lartësuar.

“ E për një shpërblim të tillë le të garojnë ata që

Share Button