Ndiheni të pafuqishëm? Ja se ç’duhet të bëni

Vlerat kurative të mjaltit janë të shumta si në rastet e sëmundjeve të zemrës, veshkave, stomakut dhe zorrëve, ndërsa mollët janë shumë të vlerësuara si produkt i shkëlqyeshëm shërues.

Kombinimi i mjaltit dhe i mollëve bashkon dy faktorë të dobishë, vlerat shëruese dhe ushqyese, pasi përmbajnë sasi të bollshme të materieve shëruese.

Mollët dhe mjalti kanë veprim pozitiv për gjumë dhe tretje të mirë, çka është shumë e rëndësishme jo vetëm për të sëmurët, por edhe për personat e shëndoshë.

Kjo përzierje përveç se është e shëndetshme gjithashtu të rikthen energjitë e humbura, e cila është e dobishme për forcimin e organizmit të sëmurë dhe të lodhur.

 

Share Button