Mjegulla e dimrit mund të jetë e keqe për shëndetin

Mjegulla është në thelb një re e ulët ku akumulimi i ujit bëhet nga trupat lokal të ujit. Mjegulla rrallë zgjat më shumë se pas lindjes së diellit dhe nuk ka efekt tjetër përveç uljes së dukshmërisë.

Por, kur mjegulla gjatë dimrit përzihet me ndotësit e tjerë të ajrit gjatë kësaj stine, ajo bëhet e rrezikshme për shëndetin tuaj.

Kur mjegulla përzihet me ndotësit e ajrit, sjell komplikimet e mëposhtme shëndetësore:

Probleme me funksionim të mushkërive; Kollitje; Asmë; Bronhitis; Iritim i syve;

Share Button