Milan Pique në gjurmët e të atit

Babai i tij, Gerard Pique është krenar për karrierën e tij duke luajtur në FC Barcelona, teksa e ëma vazhdon në rrugën e muzikës.

Por teksa Milan ka dy rrugë të ndryshme karriere për të parë, Shakira bën të ditur se djali i saj me zemër do të bëhet një lojtar futbolli.

Duke folur mbi mëmësinë në një intervistë 38-vjeçarja thotë se djali i saj 2-vjeçar është “i fiksuar” me sportin dhe bluzën e futbollit e vesh edhe kur fle gjumë.

Por ende ka kohë që Milan të zgjedh atë së cfarë ai do të bëhët në të ardhmen.

 

Share Button