Medina shpallet kryeqytet i turizmit islam

Ministrat e Turizmit të Organizatës së Bashkëpunimit Islamik (OIC) zgjodhën Medinën si kryeqytet për turizmin islam në vitin 2017.

Vendimi u mor pas takimit të tyre në Niamey.

Ndërkaq Arabia Saudite ka punuar shumë për zhvillim e Medinës në mënyre që të ofrojë për vizitorët kushte dhe shërbime më të mira.

Për Medinën është akorduar një fond prej 133 miliard dollarësh, të cilat do të përdoren për zhvillimin më tej të këtij vendi të shenjtë.

16810160_10208124772788378_448345300_o 16776114_10208124772748377_2095984863_o 16776354_10208124772548372_181135234_o 16790748_10208124772388368_2069825919_n 16805256_10208124772708376_280639906_o 16809625_10208124772668375_587465419_n  16808589_10208124772308366_1528597092_n

Share Button