Mediat e huaja reklamojnë bukuritë shqiptare

Bukuritë e Shqipërisë nuk mund të lënë indiferent faqet më të mëdha mediatike në botë, që këshillojnë turistët për pushimet.

Por, ka dhe nga ata që kanë hapur faqe në gjuhë të huaj, për të reklamuar bukuritë e Shqipërisë.

Një prej tyre është faqja italiane “Vado in Albania”, që poston foto dhe histori të ndryshme nga Shqipëria.

img_6614img_6613

Share Button