Mbulohet këngëtarja Violeta Kukaj

Këngëtarja e njohur dhe shumë e dashur e publikut Violeta Kukaj, ka kohë që nuk është aktive në skenën muzikore.

Disa burime thonë se ajo është përkushtuar ndaj fesë dhe se tani është mbuluar.

Por pavarësisht kësaj këngët e Violetës ndër vite do të kujtohen dhe ajo do të mbetet një yll i muzikës popullore.

 

Share Button