Manovër sigurie në terminalin e portit të Durrësit, panik tek pasagjerët

Një alarm për bombë ka shkaktuar panik në terminalin e pasagjerëve në portin e Durrësit. Njoftimi për alarmin është dhënë rreth orës 11:00

Menjëherë pas alarmit siguria portuale, ka njoftuar se bëhet fjalë për një manovër në terminal duke nxjerrë me shpejtesi pasagjeret. Kjo manover nga ana e sigurisë portuale është bërë në kuadër të marrjes së masave për luftën kundër terrorizmit.

Manovra është bërë në momentin e pikut të përpunimit të ardhjes së pasagjerëve me tragetet e linjave Durrës-Bari dhe Durrës-Ankona.

Share Button