“Lulet plastike”, një film me aktor Robert Ndrenikën

“Lulet plastike”, një filmi me metrazh të shkurtër, me autor dhe regji të Ylljet Aliçka. Ky është filmi i parë i tij, i cili pas disa pjesëmarrjesh në festivale të ndryshme, së fundmi, ka qenë pjesë edhe e “Eastern Neighbours Film Festival” në Hagë!

“Lulet plastike” është një film për të rigjetur ngrohtësinë njerëzore të humbur mes njerëzve, me aktorët Robert Ndrenika, Zana Prifti e të tjerë.

I pyetur në një intervistë se pse ky titull, Ylljet Aliçka shprehet: “E kam lënë si metaforë, falsiteti i shoqërisë mondane karshi një ngrohtësie rurale, njerëzore”, thotë regjisori.

Share Button