“Lonely Together” , është surpriza që Rita Ora dhe Avicii kishin rezervuar

Rita Ora është këngëtarja shqiptare që çdo ditë e më shumë ia shton krenarinë vendit të origjinës, me projektet, çmimet dhe bashkëpunimet e reja që janë gjithmonë të goditura.

Aja ka publikuar së fundmi këngën “Lonely Together”, në bashkëpunim me DJ e njohur Avicii.

Në fakt këtë radhë Rita Ora ka zgjedhur të vijë pa videoklip, por kjo nuk ka ndikuar aspak në numrin e shumtë të shikimeve që ka marrë në YouTube.

Share Button