Londra në terror, ngjarje e rëndë në tren

Një person ka sulmuar me thikë një pasagjer në një tren në një stacion në jug të Londrës dhe ka bërtitur: “Dua të vrasë një mysliman”.

Sipas dëshmitarëve në tren, personi në fjalë bërtiste “Kush është mysliman, dua të vrasë një mysliman”, dhe më pas ka goditur me thikë një person i cili ishte ulur pranë gruas së tij.

Ngjarja ka ndodhur në në Forest Hill në jug të Londrës shkruan , ndërsa njerëzit vraponin të frikësuar.

Share Button