Llojet e pijeve që duhen pirë para gjumit

Mëlçia, organi kryesor për detoksifikim ka funksionalitetin më të madh mes orës 1 dhe 3 para mëngjesit. Për këtë arsye, mjekësia kineze rekomandon se duhet të sigurohen kushte të përshtatshme për detoksifikim gjatë natës.

Prandaj, është shumë e nevojshme që këto lloje të pijeve apo çajërave t’i konsumoni para se të shkoni në shtrat.

1. Çaj kamomili

2. Ujë me limon

3. Xinxife

4. Fara lotusi

Lotus është një tjetër bimë në mjekësinë tradicionale kineze, farat e të cilit janë vërtetë të shkëlqyera..

5. Çaj trëndafili

6. Çaj mente (nenexhiku)

7. Çaj tërshëre

Share Button