Kryeministri Rama sot në Vjenë

Kryeministri Edi Rama ndodhet sot në Vjenë, ku pritet të takohet me kancelarin Faymann.

Lajmi është bërë i ditur nga vetë kreu i qeverisë Edi Rama në faqen e tij në rrjetin social “Facebook”.

Duke e quajtur ditën e sotme “një ditë të plotë për ekonominë shqiptare”, Rama thotë se do të takohet dhe do të ketë një dialog dhe me kancelarin Vranicki në Kreisky Forum.

“Në Vjenë. Sot ditë e plotë për ekonominë shqiptare, takim me kancelarin Faymann dhe një dialog me kancelarin Vranicki në Kreisky Forum”,-shkruan kryeministri Rama.

Share Button