Konferencë shkencore: Metodologjia e shkrimeve fetare

Konferencë shkencore në universitetin e Kasimit, ku u trajtua “metodologjia dhe çeshtje të lidhura me tekstin fetar”.

Konferenca zgjati 2 ditë ku moren pjesë studiues nga 9 shtete të ndryshme në 6 sesione. Të gjitha keto kerkime shkencore, të cilat arrin numri i tyre 59 u hodhen në 3 vellime të botuara nga universiteti.

img_5172

img_5171

Share Button