Kakavijë, kapen 22 klandestinë sirianë

Policia e pikës së kalimit kufitar të Kakavijës ka ndaluar sot 22 klandestine Sirianë.

Klandestinët janë ndaluar në Glinë nderkohe mes tyre ishin 10 gra dhe 6 fëmijë.

Policia ndërkaq ka nisur hetimet për zbulimin e rrjetit të trafikut të klandestinëve.

Share Button