Jens Stoltenberg vizitë zyrtare në Tiranë

Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg do të vizitojë nesër Tiranën.

Në axhendën e vizitave të tij, Stoltenberg do të takohet me Presidentin Nishani, kryeministrin Edi Rama, ministren e Mbrojtjes, Mimi Kodheli dhe ministrin e Jashtëm Ditmit Bushati.

Ndërkaq, ende nuk ka detaje rreth vizitës së Stoltenberg në vendin tonë.

 

 

Share Button