Ja vendet më të mira për të jetuar sipas emigrantëve

Faqja Expat Explorer publikoi rezultatet nga anketa e emigrantëve, të cilët kanë treguar se cili vend është më i mirë për të jetuar, përcjell albinfo.ch.

Singapori zë vendin e parë si vendi më i mirë për ata që duan të emigrojnë dhe të gjejnë punë.

Lista e dhjetë vendeve më të mira për emigrantët:

1.Singapori

2. Zelanda e Re

3. Kanadaja

4. Çekia

5. Zvicra

6. Norvegjia

7. Austria

8. Suedia

9. Bahraini

10.Gjermania

Share Button