Ja vendet e preferuara nga turistët në Abu Dhabi

Corniche, riviera rekreative 8 km e gjatë në kryeqytetin e Emirateve të Bashkuara Arabe. Ajo karakterizohet me kalim për këmbësorë, pista për biçikleta, fusha sportive dhe një sharm të paparë

Jebel Dhanna – një prej vendeve më mahnitëse në Abu Dhabi, vetëm dy orë nga qendra e qytetit

Sir Bani Yas – vetëm dy orë prej qendrës së Abi Dhabi ndodhet një prej ishujve më të mëdhenj natyror në Emirate. Është një strehë e 10,000 kafshëve të mbrojtura përfshirë gazela, çita dhe hiena

Xhamia e Madhe Shaikh Zayed – E mbuluar me mermer ngjyrë të bardhë, ka 82 kupola, është prej pikave më mahnitëse të Abu Dhabi

Qasr al Sarab Desert Resort – dy orë nga qendra e Abu Dhabit
Qasr al Sarab është perlë e cila ofron udhëtim me deve, gjueti me fajkoj dhe ekspeditë nëpër duna të rërës

HoteliEmirates Palace

Restoranti Shangri La Qaryat Al Beri me pamje kah xhamia e madhe Shaikh Zayed

Qendra tregtare Yas Mall.

image-7 image-9

Share Button