Ja disa shenja që tregojnë se ju i doni librat

Nëse jeni admirues i librave dhe keni këto shenja atëherë ju jeni një lexues i mrekullueshëm:

 1. Ti ke kërkuar libra dhe ke tentuar t’i lexosh ato që nga fëmijëria e hershme.
 2. Zakonisht fëmijët që lexojnë konsiderohen të mençur, prandaj jeni shumë kureshtar për të lexuar një libër.
 3. Disa njerëz që nga fëmijëria janë të llastuar, por ju gjithnjë keni kërkuar të dëgjoni e të kuptoni diçka reale, për të futur në funksion trurin tuaj përtej imagjinatës.
 4. Jeni të ndjeshëm në çdo gjë që dëgjoni dhe shihni.
 5. Ju çdo gjë e përfshini në një ngjarje historike si diçka ‘’Na ishte njëherë..’’
 6. Koha e gjumit për të shkuar në shtrat ishin momentet tuaja më të preferuara, sepse gjithnjë lexoni një libër.
 7. Ju çdo herë kur hyni në ndonjë bibliotekë apo librari e mendoni vetën se jeni në parajsë.
 8. Dini shumë mirë të menaxhoni stresin.
 9. Keni fjalor të pafud dhe shumë mënyra se si të komunikoni në gjuhën tuaj.
 10. Familja juaj lexon shumë.
 11. Ti dëshiron më shumë se sa realitet.
Share Button