Ja sa do të kushtojë iPhone X në këto 11 vende të botës

Të martën, Apple në 10 vjetorin e saj zbuloi telefonat e shumëpritur, iPhone 8, iPhone 8 Plus dhe iPhone X.
iPhone X, në veçanti tërhoqi vëmendje për ekranin e saj që në fillim, dhe doli me çmimin 999 dollarë. Me këtë çmim iPhone u konsiderua si modeli më I shtrenjtë ndonjëherë, por në fakt është edhe më I shtrenjtë në vende të tjera.

Duke hedhur një shikim mbi atë që njerëzit në mbarë botën do të shpenzojnë për të blerë një telefon të tillë, më poshtë do të gjeni çmimet e konvertuara në dollar amerikanë duke përdorur kurset e këmbimit valutor përkatës.
Ja se si janë çmimet e iPhone X rreth e qark botës:

Australi
1,579 dollarë australianë ose 1,259.48 dollarë amerikanë

Kanada
1,579 dollarë kanadezë, ose 1,292.55 dollarë amerikanë

Kina
8,388 Yuan Renminbi ose 1,292.55 dollarë amerikanë

Indi
89,000 rupi ose 1,387.53 dollarë amerikanë

Itali
1,189 euro ose 1,213.43 dollarë amerikanë

Japoni
112,800 jen japonezë, ose 1020.80 dollarë amerikanë

Mexico
23,449 pesos ose 1,320.10 dollarë amerikanë

Rusi
79,990 rubla ruse ose 1,380.94 dollarë amerikanë

Singapor
1,648 dollar singapori, ose 1,380.94 dollarë amerikanë

Emiratet e Bashkuara Arabe
4,099 dirham, ose 1,115.79 dollarë amerikanë

Mbretëri e Bashkuar
699 paund ose 923.118 dollarë amerikanë

Share Button