Ja çfarë shkakton përdorimi i tepërt i celularëve

Përdorimi i pajisjeve celulare është një sfidë për të gjithë, tashmë të gjithë do të jemi pjesë e shndërrimit në varësi prej tyre dhe asnjëherë nuk i mendojmë mangësitë ose efektet anësore të cilat celularët mund ti shkaktojnë.

Për të konstatuar fillimisht nëse keni ndonjë dëmtim nga të shumtët atëherë shikoni deformitetin e mundshëm të gishtave tuaj të vegjël si në fotografinë më poshtë.

Siç mund të shihni në fotografinë është shfaqur një deformitet i kockave të gishtit të gishtit të vogël i cili mund të jetë edhe i përhershëm në qoftë se nuk i trajtoni këto deformime me kohë.

Konsultohuni me mjekun tuaj për t’iu rekomanduar trajtimin e përshtatshëm dhe shmangni përdorimin e gishtit të vogël për të mbajtur celularin.

Share Button