Ja çfarë duhet të dini nëse pini shpesh ujë me limon

Konsumimi i ujit të ngrohtë me limon në mëngjes, është kthyer në një nga metodat më të përhapura për të rënë në peshë. Por kryesore është që të mos e teproni konsumimin e këtij lëngu.

Një numër i madh i tyre e bën këtë vetëm për humbje peshe, por ja çfarë duhet të dini patjetër nëse edhe ju jeni pjesë e klubit “ujë i ngrohtë me limon”: –

Konsumimi tepërt i ujit me limon, mund të jetë shkaktar i urthit, duke rritur ndjeshëm aciditetin në stomak dhe duke shkaktuar djegie.

Po ashtu duhet të bëni kujdes me smaltin e dhëmbëve pasi aciditeti i lartë mund ta dëmtojë atë dhe t’i ekspozojë dhëmbët tuaj ndaj problemeve të shumta.

 

Share Button