Hidhet dritë mbi konfliktin mes Solange dhe Jay Z

Beyonce, Jay Z dhe Solange kanë dalë të enjten me një deklaratë të përbashkët për të sqaruar incidentin që ndodhi në ashensorin e Standard Hotel në New York. “Pas publikimit të videos së ngjarjes që ndodhi të hënën më 5 maj ka patur shumë spekulime. Jay dhe Solange kanë marrë përgjegjësistë mbi atë se çfarë ndodhi”, thuhet në deklaratë. Sipas njoftimit, dy kunetërit janë shprehur të vetëdijshëm për efektin që sjellja e tyre private ka pasur në publik dhe i kanë kërkuar falje njëri-tjetrit. “Ne po vazhdojmë përpara si një familje e bashkuar”, vijon deklarata.“Zërat se Solange ka qenë e dehur apo që ka shfaqur sjellje të parregullta gjatë mbrëmjës janë të rreme. Në fund të fundit, çdo familje ka probleme dhe ne nuk jemi ndryshe”, shprehen bashkëshortët. “Ne e duam shumë njëri-tjetrin sepse jemi një familje. Vendosëm që ta hedhim pas këtë ngjarje dhe shpresojmë që edhe të tjerët të bëjnë të njëjtën gjë”, përfundon deklarata e Beyonce dhe Jay Z.

Share Button