Gruaja myslimane në Amerikë fal sulmuesin që i hodhi birrë në fytyrë

Një vepër e pabesueshme ka ndodhur nga ana e një myslimane në Amerikë, që ka habitur të gjithë në një gjykatë atje. Gruaja myslimane ishte sulmuar nga një njeri me një turi birre në fytyrën e saj.

Ajo ishte duke ngrënë dark me familjen e saj dhe duke folur në gjuhën e vendit të saj Svahili, kur ajo u sulmua. Ajo i tha në sy të gjithëve: “Në prani të të gjithëve këtu, unë të fal ty dhe shpresojë se ti do të zgjedhësh dashurinë mbi urrejtjen” u shpreh zonja Jema, e cila dha një leksion se çfarë do të thotë të jesh myslimane.

Ajo tha: ‘Se feja ime më mëson që unë të fal’ ka thënë ajo ndër të tjera.

Share Button