Gratë kanë ritëm më të shpejta të zemrës se burrat

Studimet e fundit tregojnë se burrat dhe gratë, kanë rrahje të ndryshme zemre nga njëri tjetri.

Një studim kanadez, ka zbuluar se gratë kanë një ritëm kardiovaskular, që ecën për 1.7 deri në 2.3 orë më para se ajo e burrave.

Kjo do të thotë që ato janë më të pritura që të ndjehen më të lodhura gjatë mbrëmjeve se burrat, sipas një studimi të Akademisë Kombëtare të Shkencave në Kanada, shkruan Daily Mail.

Këto diferenca janë kryesisht për shkak të ndikimit të hormoneve tona seksuale.

Share Button