Gjirokastër, kapet i dënuari për plagosje

Policia e Gjirokastër ka arrestuar një person, i cili ishte dënuar me 3 vite burg nën akuzën e plagosjes së rëndë më dashje

Eridit Haxhiaj 24-vjeç, u kap në një servis në zonën industriale të këtij qyteti teksa i’u sekuestruan një pistoletë dhe 7 fishekë

Eridit Haxhiaj akuzohet për plagosjen e Sh.B nga Lazarati, në prill të vitit 2012.

Ndërkaq përveç akuzës për plagosje të rëndë me dashje ndaj këtij shtetasi rëndon dhe akuza e armëmbajtjes pa leje.

 

Share Button