Zërat e Natës

Emisionet RK_Zerat e natesÇdo të hënë, te mërkurë dhe të premte.  Ora 20.00-21.30

Nga Sjuzi Lazebeu dhe Bekim Bici

Ky është një program rinor plot ngjyra argëtuese. Komunikimi interaktiv, dedikimet, temat rinore dhe muzika më e mirë e momentit janë boshti i këtij emisioni.

Share Button