Udhëtim

Emisionet RK_Udhetim(Çdo të marte, të enjte dhe të diel)  ORA  14:00-15:00

Nga Marsida Simo

Gjithkush mund të udhëtojë në mëyrë imagjinare nëpër vende të ndryshme të botës. Lajme të rralla, kuriozitete dhe studime të ndryshme shkencore mbi zbulimet në globin tokësor vijnë për ju në këtë emision informues. Ky emision shërben si një lloj guide orientuese për të gjithë dëgjuesit që pëlqejnë udhëtimet dhe eksplorimet nëpër hapësira të veçanta gjeografike.

Share Button