Shqiptarizëm

Emisionet RK_Shqiptarizem

(Çdo të shtunë dhe të diel)  Ora 10.00-11.00

 

Nga Shpresa Ukcamaj

Nga vetë titulli, ky program shpërfaq copëza të identitetit tonë shqiptar. Fryma atdhetare dhe patriotike e emisionit u ofron dëgjuesve informacione historike të personazheve të ndryshme shqiptare, gjithashtu edhe informacione mbi peizazhet e ndryshme të Shqipërisë, të shoqëruara me poezi dhe këngë patriotike shqiptare.

Share Button