Ku do të shkojmë sonte

Çdo të martë dhe të enjte. Ora 20.00-21.30

1016692_206680619455944_1055483636_nNga Eksiola Shehu dhe Altin Tufa

Për të gjithë ata dëgjues që dëshirojnë të largohen nga monotonia që i ka kapluar, ka një alternativë shumë të volitshme: dëgjimi i emisionit “Ku do të shkojmë sonte?”. Në këtë emision preket me imagjinatë çdo cep i globit dhe fenomene universale të jetës njerëzore. Efekte batutash gazmore, telefonata dhe anektoda të ndryshme, shoqërojnë në çdo çast këtë program.

Share Button