Kontakti “VIP”

Emisionet RK_Kontakt vipÇdo të mërkurë dhe  të enjte

ORA  20.00 – 21.00

Personazhe të njohur të fushës së muzikës, kinematografisë, politikës etj. ndajnë sekretet e tyre me dëgjuesit, duke folur mbi jetën e tyre private dhe mbi paskuintat e jetës profesionale.

Share Button