Kontakti i mëngjesit

Emisionet RK_Kontakti i mengjesit(Nga e hëna në të premte)  Ora 7.00-9.00

Nga Urim Tusku

EMISIONI “Kontakti i MËNGJESIT”  është një emision i larmishëm që sjell tek dëgjuesit informacionet e para të ditës, ku përfshihet shtypi shqiptar dhe ai ndërkombëtar, i cili vjen pranë dëgjuesit në një mënyrë më të detajuar, duke u komentuar në formë humoristike nga moderatori i programit Urim Tusku. Po ashtu, dëgjuesit informohen që në orët e para të ditës edhe mbi motin, këmbimin valutor, kuriozitete, si edhe luajnë me kuitzin nga kinematografia shqiptare.

Jepini më shumë ngjyra ditës suaj, duke e nisur atë më programin informativo-argëtues “Kontakti i mëngjesit”!

Share Button